
16 / 09 / 2019
ფაილში მოცემულია სუფრის ყურძნის წარმოების სრული აგროტექნოლოგიური ციკლი. წარმოდგენილი მასალა შემუშავებული იქნა USAID-REAP პროექტის ფარგლებში და იგი მოიცავს სატრენინგო მასალების ერთობლიობას.
აღნიშნული მასალების ნაწილი შედგენილია დარგის ექსპერტების, მითითებული ავტორების მიერ. ხოლო ნაწილი კი არასამთავრობო ორგანიზაცია "საქართველოს აგრარიკოსთა მოძრაობის" მიერ.
მასალის სანახავად ან ჩამოსატვირთად დააკლიკეთ მოცემულ ტექსტზე.
-
ფეიჰოას ჯიშები - კულიჯი 17.01.2019 1139 ნახვა
-
ჟოლოს ანთრაქნოზი - სიმპტომები და ბრძოლის მეთოდები 12.01.2019 1543 ნახვა
-
მევენახეობის მიკროზონები - ატენი 17.01.2019 1317 ნახვა