
13 / 06 / 2019
ერთ-ერთი ყველაზე უხვმოსავლიანი ქართული ჯიშია და ერთ ჰექტარზე, საშუალოდ 100 ცენტნერზე მეტი იკრიფება. ყურძენი სქელკანიანია, ხორციანი და ნაკლებწვნიანი. მწიფდება შუა ოქტომბერში. შაქრიანობა 18-19 %, მჟავიანობა 5-6 %-მდე. გორულა არის ტრანსპორტაბელური, მაღალხარისხოვანი სუფრის ჯიში, გავრცელებულია მცხეთის, ახალგორის, კასპის, გორის რაიონებში და თბილისის გარეუბანში.
-
მაყვლის ნაცარი – სიმპტომები და ბრძოლის ღონისძიებები 18.01.2019 2169 ნახვა
-
სატაცურის ჰიბრიდები - გროლიმი F1 18.01.2019 1831 ნახვა
-
თხის ლისტერიოზი - აღწერილობა, სიმპტომები და მკურნალობა 17.01.2019 1957 ნახვა