
13 / 06 / 2019
ერთ-ერთი ყველაზე უხვმოსავლიანი ქართული ჯიშია და ერთ ჰექტარზე, საშუალოდ 100 ცენტნერზე მეტი იკრიფება. ყურძენი სქელკანიანია, ხორციანი და ნაკლებწვნიანი. მწიფდება შუა ოქტომბერში. შაქრიანობა 18-19 %, მჟავიანობა 5-6 %-მდე. გორულა არის ტრანსპორტაბელური, მაღალხარისხოვანი სუფრის ჯიში, გავრცელებულია მცხეთის, ახალგორის, კასპის, გორის რაიონებში და თბილისის გარეუბანში.
-
ბოსტნეულის მყნობა – პროექტის II ფაზა 24.04.2019 1829 ნახვა
-
ლეღვის ჯიშები - ბერძნული ლეღვი 18.01.2019 2773 ნახვა
-
კარტოფილის ჯიშები - მარფონა 18.01.2019 3877 ნახვა