
15 / 11 / 2018
შენახვის ოპტიმალური პირობები: ნედლი წიწაკა ინახება 2-3 კვირა 7 °C ტემპერატურაზე და 90-95% ტენიანობის პირობებში.
ბაზარზე შენახვის კიდევ ერთი კვირით გახანგრძლივება შეიძლება თუ წიწაკა შეფუთულია ნესტგამძლე პარკებში და ამ სახით ინახება 7 – 10°C ტემპერატურაზე. წიწაკა სიცივისგან ზიანდება თუ ინახება 7 °C-ზე დაბალ ტემპერატურაზე. იმ შემთხვევაში თუ წიწაკის შენახვის ადგილზე ტემპერატურა გადააჭარბებს 13 °C -ს, ამ დროს წიწაკა სწრაფად მწიფდება და ბაქტერიული ინფექცია ეწყება.
გუსტავო ადოლფო გონზალეს აგულარი
კვების მრეწველობის განვითარებისა და კვლევის ცენტრი
ჰერმოსილო, სონორა, მექსიკა
-
დაფნა - დაფნის პლანტაციის მოვლა გაშენების აგროტექნოლოგია 17.01.2019 2516 ნახვა
-
პომიდორის ხე - დახასიათება, გამოზრდის და მოვლის წესები 01.04.2019 8523 ნახვა
-
გოგრა - თესვა, გამრავლება მოვლა-მოყვანის აგროწესები 18.01.2019 6157 ნახვა